Sposób przygotowania

Mak sparzy? i przemieli? ze dwa razy , zmieli? orzechy i doda? je do maku , grysik wymiesza? z proszkiem do pieczenia i doda? do maku , bia?ka ubijamy , rozpuszczamy margaryn? i j? przestudzamy , do ubitych jaj z cukrem , doda? wy?ej wymienione sk?adniki , starte jab?ka doda? do maku , na koniec doda? ubit? pian? z bia?ek i ?y?eczk? olejku migda?owego. Piec 1 godzin? , gdy ciasto ostygnie to pola? je mo?na polew? , wed?ug w?asnego uznania .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    interesuj?ce
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    na pewno smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    dawno go nie jadłam, a jest taki dobry
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    muszę kiedyś wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    w takim połączeniu jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !