Sposób przygotowania

Kaczk? umy?, osuszy?, nast?pnie natrze? sol?, oraz majerankiem, od wewn?trz i zewn?trz.Jab?ka obra?, usun?? gniazda nasienne i pokraja? w plasterki, Kaczk? nadzia? jab?kami, zaszy? otwór, i u?o?y? ja w naczyniu ?aroodpornym, wla? szklank? wody, i umie?ci? w nagrzanym piekarniku w temp. 220sC piec na ciemnobr?zowy kolr polewaj?c wytopionym t?uszczem i wod?. Piec 1,5-2 godz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wykwintne danie ... bardzo lubię takie połączenia smaków! Wypróbuję !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    lubię kaczkę, ale nigdy nie łączyłem jej z jabłkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !