Sposób przygotowania

Jabłka pokroić w kostkę, po czym skropić sokiem z cytryny. Cebulę zetrzeć na tarce, a czosnek przecisnąć przez praskę. Jabłka wraz z cebulą podgrzać w garnku przez 10 minut ciągle mieszając. Następnie dodać cukier, sól i gotować przez 25 minut. Dżem umieścić następnie w słoikach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Fajny przepis...Jeszcze nigdy nie robiłam dżemu...
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pomyslowy
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawe połączenie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszny !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    świetny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !