Sposób przygotowania

Masło roztapiamy na wysokiej patelni i dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę a gdy się zeszkli wlewamy wino i zagotowujemy, mieszamy aż uzyska konsystencję kremu. Do sosu dodajemy szczypiorek i doprawiamy solą i pieprzem. Filety skrapiamy sokiem z cytryny , posypujemy lekko solą i pieprzem, wkładamy do sosu i pozostawiamy na małym ogniu 4-5 minut. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jad?am w smietanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    poprostu pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !