Przepis i sposób przygotowania na: Ucierane ciasteczka
Piec w temp. 180 st do momentu zrumienienia.
Zimne ciastka posmarować rozpuszczoną białą czekoladą i posypać kolorową posypką. Można dodatkowo ozdobić mleczną lub gorzką czekoladą.
mąka pszenna |
25 dag
|
mąka ziemniaczana |
13 dag
|
masło |
25 dag
|
cukier |
10 dag
|
cukier wanilinowy |
1 sztuka
|
jajko |
1 sztuka
|
żółtko jajek |
3 sztuki
|
DODATKOWO: |
|
biała czekolada |
|
kolorowa posypka |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: