Sposób przygotowania

Mięso musimy natrzeć solą , pieprzem i możemy dowolną przyprawą też natrzeć jak mamy , następnie nacieramy jeszcze musztardą i wkładamy mięso do brytfanki , na tym samym tłuszczu smażymy talarki cebuli , włóż mięso dodaj listek laurowy i wlej bulion Wstaw do piekarnika 200 st na 150 minut , potem wyjmij mięso , wywar zagęść mąką z wodą 100 ml i podawaj jako sos.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie taką pieczen
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !