Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ciasto francuskie ( kupione, oczywiscie mozna zrobic) rozwijamy, ewnentualnie mzoemy jeszcze rozwałkować. Wykladamy na każde z ciast pokrojony w palsterki boczek, nie za grube plasterki. JAk sa jakies kostki, to je wycinamy.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    dodałaby m jeszzcze jakąs przyprawę do smaku, paprykę bądź czosnek:)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    pysznie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    ale fajne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    agunesu zapewniam,że nie tzreba , boczek nadaje świetnego smaku i do tego ser... także nie polecam innym przypraw bo za duzo by było tego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawe!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ojjj nidy nie próbowałam ale zapowiada się pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    swietnie musi smakowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !