Sposób przygotowania

Budyń przygotować wg przepisu zmniejszając o 1/5 mleka. Żelatynę namoczyć w małej ilości zimnej wody, gdy napęcznieje podgrzać, ostudzić, połączyć z serkami, przelać do tortownicy, wstawić do lodówki by się ścięły. Budyń lekko przestudzić, jeszcze ciepły wyłożyć na zastudzoną masę serową. Na masie ułożyć biszkopty, tak, by wystawały. Wstawić do lodówki. Na zimne ciasto wyłożyć owoce i zalać wcześniej przygotowaną galaretką. Odstawić do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    moje smaki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Super to ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajne ciasto do kawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczny deserek.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !