Sposób przygotowania

Ogórki myjemy, kroimy na ćwiartki lub grube plastry (jeśli ktoś chce to może je przedtem obrać) i ciasno układamy w słoikach. Do każdego słoika wkładamy liść laurowy i 1-2 ziarna ziela angielskiego. Z pozostałych składników gotujemy zalewę i zalewamy nią ogórki. Słoiki pasteryzujemy 10-15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ciekawie i pewnie smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ogórki mają piękny kolor i rewelacyjny dzięki curry smak.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ciekawe jak smakuj?
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    takich jeszcze nie jadłam, a uwielbiam curry, więc chyba kiedyś zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Niunia1

    uwielbiam takie ogórki!!!!! pyszne do schaboszczka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super!.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !