Sposób przygotowania

Pieczywo smarujemy pasztetem drobiowym, twarożkiem bądź serkiem topionym i dowolnie układamy dodatki. Można położyć ser na nim pieczarki. Jeśli ktoś lubi to surowe (ja podsmażałam na maśle). Można dodać jajko, ogórka, pomidora, kawałek szynki, rzodkiewkę. Dodatki można dobierać według własnych smaków i pomysłów.

PODOBNE PRZEPISY:

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    ale super wyglądają!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    bardzo ciekawie wyglądają:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    djkatee

    wow:) wyglądają świetnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Świetne:) Wyglądają wspaniale:) Są bardzo apetyczne:)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zgrabne,apetyczne-zapewne na imprezie znikają szybciutko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajna kompozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne kanapeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    W końcu jakaś nowość, a nie oklepane pomysły na imprezowe menu. Wyglądają smacznie. Trzeba wykorzystać przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !