Sposób przygotowania

przepis na biszkopt: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130737/biszkopt.html
budyn gotujemy na 3/4 mleka i z pol szklanki cukru
chlodzimy
dzielimy na dwie porcje
waniliowa ucieramy z polowa masla ( troche odkladay do dekoracji )
do drugiej porcji dodajemy czekolade w proszku i ucieramy z maslem ( troche odkladay do dekoracji )
biszkopt dzielimy na 3 czesci
warstwy:
biszkopt
banan podzielony na pol i rozlozony na calym biszkopcie
masa czekoladowa
biszkopt
masa waniliowa
biszkopt
biala masa dekorujemy gore tortu, a czekoladowa boki tortu
gore tortu posypujemy starta grzka czekolada a boki wiorkami kokosowymi
chlodzimy kilka godzin

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zapowiada się bardzo apetycznie te tort:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    poproszę kawałek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    cudeńko
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje, polecam przepis do wyprobowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetnie wygląda, bardzo lubię te urodzinowe słodkości :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !