Sposób przygotowania

1. Ze składników zagnieść gładkie ciasto. Zawinąć w folię aluminiową i włożyć na pół godz do lodówki. Foremki do babeczek natłuścić i cienko wysypać mąką. Ciasto rozwałkować, wylepić babeczki. Piec 15 min w temp. 200st. Lekko przestudzić i wyjąć z foremek.
2. Margarynę utrzeć z pudrem, dodawać po trosze chałwy. Kremem napełnić babeczki, dowolnie udekorować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajne słodkości :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wyglądają rewelacyjnie..bardzo lubię chałwę i kruche babeczki..
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Piękne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fantastycznie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Piękne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Woww! Wyglądają obłędnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prezentują się wyśmienicie :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    chałwy nie odmówię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają tak świetnie, że aż szkoda byłoby mi je zjeść ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo apetyczne i ten dodatek chałwy....pychota !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !