Sposób przygotowania

Wszystkie składniki (prócz powideł) wymieszać, jablako zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Wyłożyć ciasto do blachy, na wierzch nakladać punktowo powidła mokrą łyżeczką.
Piec około 40 minut w 180 stopniach C.
Polecam!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    zdrowo:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    palce liza? :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne wilgotne ciacho....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zdrowe
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    chętnie się skuszę na mały kawałeczek:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !