Sposób przygotowania

Bułkę moczymy na pare min we wodzie , później odciskamy i kroimy . Mięso , cebulę , bułkę , przekładamy do miski , mieszamy z musztardą i jajkiem , doprawiamy do smaku solą i pieprzem . Cebule drobno ale to bardzo drobno kroimy . Formujemy z mięsa wałek i obtaczamy go w cebuli . Smarujemy brytfannę olejem , układamy ładnie na niej mięso , polewamy olejem , wstawiamy do ciepłego piekarnika i pieczemy około 45 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    takie klopsiki moglabym sprobowac w Twoim wykonaniu;]
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przepadam za takimi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    wyglądają apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo lubię takie klopsiki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    apetyczne wyglądające,więc na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !