Sposób przygotowania

Bułkę moczymy we wodzie i musimy ja odcisnąć by nie była mokra , cebule na tarce trzemy . Do zmielonego mięsa dajemy bułkę , cebulę jajo , bryndze , mieszamy i dodajemy do smaku sól i pieprz . Formujemy kuleczki i obtaczamy w mące , podsmażamy na tłuszczu i później wrzucamy do sosu pomidorowego . Gotujemy tak około 20 minut .

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !