Sposób przygotowania

Cebulkę przesmażyć na masełku, dodać koncentrat i podsmażyć razem.
Warzywa pokroić w kosteczkę, dodać do bulionu, razem z przesmażonym koncentratem.
Całość podgotować a następnie zmiksować.
Zrobić zawiesinę z mąki i wody- zagęścić zupę.
Doprawić do smaku sola i pieprzem.
Podawać posypaną parmezanem i koperkiem

SMACZNEGO!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł na szybką zupę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    OOO, ciekawie wygląda z tym parmezanem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    o ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ?wietny dodatek, polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    z parmezanem jeszcze nie jadłam, ale następnym razem zrobię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Ciekawy pomysł z tym parmezanem, wart wypróbowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomita
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowita zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobra zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !