Sposób przygotowania

Schaba tak wykroić żeby pozostała mała polędwiczka . natrzeć czosnkiem , pokrajanym i roztartym z solą , później lekko zrumienić na smalcu zapiec w piekarniku . Zrumieniony juz schab dac do rondla , oprószyć pieprzem , obłożyć pokrajaną w cząstki cebulą i podlać woda . Schab jeżeli juz mamy gotować , pokroić na skośne paski , ułożyć na talerzu , polać powstałym w czasie duszenia sosem

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    zawsze robiłam ten przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię schab
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    później pyszne na kanapeczki
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    lubie takie miesko
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !