Sposób przygotowania

rybę rozmrażamy, osuszamy

śmietanę podgrzewamy z wodą i masłem, dodajemy zioła i przyprawy, mieszamy.

na dno naczynia żaroodpornego wylewamy trochę sosu, układamy rybę, zalewamy resztą sosu

zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 30 minut

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Bardzo lubię pieczone ryby, zwłaszcza z takimi sosami jak ten.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Ją też
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    bardzo smaczne, polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    smacznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ehh wygląda niestety tak sonie, ale to wina światła i aparatu (a dokładniej telefonu, którym robiłam zdjęcie)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !