Sposób przygotowania

Mięso wyjemy mielimy przez maszynkę podsmażamy na oleju lub oliwie.Dodajemy pokrojoną w kosteczkę cebulkę.Podsmażamy ok 20 -25 min.Pod koniec smażenia podajemy pokrojoną zieloną pietruszkę mieszamy i jeszcze dusimy ok 10 min.
Następnie wysmażamy naleśniki.
Formujemy krokiety.
Gotowe krokiety obtaczamy w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej
.Podsmażamy na rozgrzanym oleju ok 10 min na mniejszym ogniu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    z zółtym serkiem... hmm... to coś dla mnie...;P
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Norbert1

    Ser zółty dajemy do środka farszu ale i można też posypać zaraz przed podaniem :) Smacznego;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !