Sposób przygotowania

Mięso umyć, zmielić w maszynce razem z cebulą, czosnkiem i fasolą.
Do masy dodać jajka, bułkę tartą, sól i pieprz do smaku.
Wymieszać, formować okrągłe kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na nie za dużym ogniu.
Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mmmmmm!!!!! Nic dodać nic ująć !!!!! :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    ale to super wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Muszę wypróbować,bo pysznie wyglądają.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tego jeszcze nie jadłem,ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    pomysłowa nazwa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajna nazwa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    interesujący pomysł na obiad
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !