Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać masło, wbić jaja, dodać sól i pieprz, przewrócić na drugą stronę. Cebulę obrać, drobno posiekać, posypać nią jajka. Gdy będą już usmażone, posypać bazylią. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    niezły pomysł, proste i szybkie, a troche inaczej podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    lubię czerwona cebulkę dodaje do jajecznicy w takiej wersji tez super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !