Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Dip radzymiśki

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serdelki
1-2 sztuki
masło lub margaryna
1-2 łyżki
posiekana zielenina
1 garść
pikantna musztarda lub keczup
2-3 łyżeczki
majonez
1-2 łyżki
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Dip radzymiśki

Serdelki rozdrobnić i utrzeć lub zmiksować z masłem. Następnie dodać pozostałe składniki i dobrze wymieszać lub zmiksować. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 27.04.2011 15:48
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak