Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na rozwałkowane ciasto francuskie musimy wyłożyć plastrki szynki, jeden obok drugiego.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super pomysł, bardzo lubię francuskie ciasto więc na pewno będzie mi smakowało :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe zestawienie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    fantastyczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    znakomity przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !