Sposób przygotowania

Mięso kroimy na około 10 plastrów, każdy z nich lekko rozbijamy przez folię spożywczą i posypujemy solą i pieprzem z dwóch stron. Łączymy całe jaja z tymiankiem, majerankiem,natką, solą oraz mąką i dobrze mieszamy. Kawałki schabu obtaczamy równo w masie z każdej strony i smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju. aż nabiorą ładnego złotego koloru. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    coś dla mnie, pysznie przyrządzone mięsko :P)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ale aromatyczny... super smaczny
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    aż spróbuję...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super pomysł na pyszny schab:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    musi być pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super dobór ziół
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    aromatyczny schabik
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    uwielbiam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mój ulubiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !