Sposób przygotowania

Ziemniaki starkować, cebule starkować, dodać przyprawy i makę (około 1 szklanki). Smażyć na złoty kolor podawac ze śmietaną i cukrem lub dowolnym dodatkiem - według uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    meredith

    pychotka jak w dziecinstwie :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Bardzo apetycznie wyglądają!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kaloryczna słodkosc
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyglądaja pysznie! z chęcią bym zjadła:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Z kminkiem jeszcze nie próbowałam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !