Sposób przygotowania

Oddzielić żółtka i zmieszać z mąką, mlekiem, proszkiem do pieczenia, olejem i solą na jednolitą masę. Białka ubijamy na sztywną pianę i mieszamy z ciastem. Ciasto pieczemy w gofrownicy około 5 minut na złoty i chrupiący kolor. Gofry posypujemy cukrem pudrem,konfiturami bądź owocami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    lubię bardzo gofry!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    smaczne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ładnie wyglądają, musze tylko kupić gofrownicę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię gofry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Michał2

    dobre te gofry:)
  • 1
    247017_776885135732812_6766402448041904983_n
    Opublikowano

    Milka100

    pyszne gofry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !