Sposób przygotowania

Białka ubić na pianę. Stopniowo dodawać cukier waniliowy i połowę cukru pudru. Ubijać do momentu aż masa zgęstnieje. Blachę wysmarować masłem. Formować koszyczki i suszyć (nie domykać drzwi piekarnika) ok. 2 godzin w temp. 130 stopni. Jagody zmiksować. Śmietanę ubić z pozostałym cukrem pudrem. Dodać zmiksowane jagody. Do każdego bezowego koszyczka włożyć porcję kremu jagodowego oraz porzeczki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetna propozycja
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to mo?e by? smaczne,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszny deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przepyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !