Sposób przygotowania

Schłodzoną śmietanę ubić na puszystą masę, dodać cukier i dalej ubijać. Gdy nabierze ładnej, gładkiej konsystencji dodać wiórki czekoladowe i wymieszać delikatnie. Włożyć do lodówki. W tym czasie przygotować owoce - dowolne mogą być poziomki, truskawki, maliny, jeżyny, jagody lub jakiekolwiek inne i nie musimy ograniczać się tylko do jednego wyboru.
Do pucharków wrzucić 2 łyżki pokruszonych bezików, dać 3 łyżki kremu, owoce i znów pokruszone beziki, owoce i krem, na wierzch dać owoce. Podawać od razu, ponieważ krem powinien być dobrze schłodzony.
Jeść... nie myśleć o kaloriach!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    zdecydowanie warte!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    swietne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !