Sposób przygotowania

Przygotować farsz: pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki, podsmażyć z odrobiną oliwy z cebulką pokrojoną w kostkę.
Po usmażeniu pieczarek z cebulą dodać do nich starty ser, pokrojoną w kostkę wędlinę,paprykę, groszek osączony z zalewy, jajko, natkę, pozostałe przyprawy do smaku i wymieszać.
Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć na niej kajzerki, nałożyć po dwie łyżki farszu, przykryć plasterkami sera i dodatkowo posypać natką.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 stopni przez 10 minut.
Podawać polane ketchupem. SMACZNEGO.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale fajne muszę zrobić dla synka
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    jakie pyszniutkie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !