Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Obieramy jabłka,usuwamy gniazda nasienne i kroimy na drobne kawałki.Dodajemy cukier,cukier waniliowy i cynamon.Mieszamy.Francuskie ciasto kroimy na kwadraty o długości boków 6 cm.Na każdy kwadrat nakładamy po jednej łyżeczce czubatej nadzienia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pyszności :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,lubi? takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    musza byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !