Sposób przygotowania

makrelę obrać z ości pokroić na mniejsze kawałki lub rozgnieść widelcem,kukurydzę osączyć,cebulę i ogórka pokroić w kostkę,ryż ugotować na sypko w osolonym wrzątku odcedzić połączyć wszystkie składniki ze sobą doprawić solą i pieprzem do smaku dodać majonez i dokładnie wymieszać,podawać najlepiej z ciemnym pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna bardzo lubię taką sałatkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajne połączenie składników
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna sałatka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !