Sposób przygotowania

ugotować wywar na porcji rosołowej z dodatkiem pokrojonej w kostkę włoszczyzny.Dodać przesiekana drobniej kapustę kiszona.Gotować do miękkości.W osobnym garnku ugotować do miękkości ziemniaki pokrojone w kostkę.Miękkie ziemniaki dodać razem z wodą w której się gotowały do wywary z warzywami i kapustą.Na patelni podsmażć boczek pokrojony w paseczki z dodatkiem papryki słodkiej.Całośc dodać do zupy.Dodać koncentrat i doprawić jeśli trzeba do smaku.na koniec dodać majeranek i ew.natkę pietruszki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    jeszcze w ciąży pochłonęłam takie ilości kapuśniaku, jak chyba nikt, a mimo to wciąż za nim przepadam! pycha! podsunęłaś mi pomysł na dzisiejszy obiad :) dziękuję!
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    proszę bardzo:-))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    pomysł na obiad!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    oj, długo już nie jadłam kapuśniaczka! czas najwyższy ...
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    mniam mniam, pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    jedna z moich ulubionych zupek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !