Sposób przygotowania

1. Na patelni rozpuszczamy masło i dodajemy cukier.
2. Banany kroimy wzdłuż, na pół.
3. Podsmażamy banany, żeby stały się leciutko brązowe.
4. Dodajemy rum, ajerkoniak, sok z pomarańczy, cynamon i smażymy jeszcze chwilę.
5. Podajemy z lodami i bitą śmietaną.
6. Dodatkowo można polać sosem czekoladowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pysznosci na prawde
  • 0
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    super ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    może zdjęcie nie do końca udane, ale smak niezawodny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super zdjecie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny deser !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    super wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !