Sposób przygotowania

Wstawić wodę na makaron, posolić, wlać olej. Makaron wrzucać na gotującą się wodę i gotować przez ok.10 min mieszając od czasu do czasu, odcedzić i opłukać zimną wodą. Cebulę pokroić w kostkę, zarumienić na oleju, dodać posiekany czosnek i mieso mielone, dusić, posolić, posypać oregano. Wlać pomidory, dodać koncentrat dusić. Muszle makaronowe nadziewać mięsem, układać w naczyniu żaroodpornym, posypując mozarellą, na wierzch ułożyć starty żółty ser, Piec ok 30 min w 180 C.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    są naprawdę dobre, jadłam takie tylko z grzybami :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo smaczne, tylko niestety trochę pracochłonne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !