Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso umyć, osuszyć w papierowym ręczniku, mocno zbić tłuczkiem, natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, oprószyć solą i pieprzem, posmarować tartym chrzanem. Odłożyć do lodówki na 1 godzinę.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    świetny pomysł na schabowy!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ładnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    świetna propozycja i piękny efekt końcowy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zapowiada się bardzo smacznie:)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo apetyczne mięsko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Trochę pracochłonny, ale za to jaki apetyczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pięknie się prezentują takie odwrócone schabowe. Nadzienie też pierwsza klasa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjny pomysł, ja zazwyczaj dawałam żółty ser i jakieś tam dodatki a tu z tym omletem... rewelacja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !