Sposób przygotowania

Z podanych składników zagniatamy ciasto i dzielimy na 2 części jedną część wyłożyć blaszkę a drugą wstawiamy do zamrażalnika. Jabłka obieramy i kroimy w drobna kostkę można też zetrzeć na tartce wsypać cukier można dać zapach do jabłek i cynamon, wstawiamy na gaz na malutkim ogniu i mieszać aż cukier się rozpuści zdjąć z ognia i wsypać do galaretki wyłożyć na pierwszą warstwę ciasta i na to zetrzeć na tartce drugą warstwę drugiego ciasta , ścieramy po całości pieczemy 45 minut aż ciasto zacznie się rumienić . Zimne polewamy lukrem. A następnie do lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczny placuszek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasia46

    uwielbiam jabłecznik :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    pysznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !