Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić pokroić na połówki,Cebulki obrać pokroić na ćwiartki,oliwki pokroić na połówki
Rozgrzać olej wrzucić cebulę i zeszklić,dodać fasolę i tymianek,doprawić do smaku dolać bulion.Całość dusić pod pokrywką do miękkości.Na 5 min przed końcem duszenia dodać oliwki.Podawać do kotletów wieprzowych

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajna
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !