Sposób przygotowania

Do dużego garnka włożyć wieprzowinę, kurczaka i wątróbki, dodać ziele angielskie i liście laurowe oraz opaloną nad płomieniem cebulę. Zalać wodą i gotować do miękkości. Mięso odcedzić z wywaru (w którym namoczyć bułkę), ostudzić, przekręcić przez maszynkę razem z bułką. Do masy mięsnej dodać przyprawy i jajka, następnie wyrobić dobrze. Masę przełożyć do formy keksówki. Piec ok 1,5 godziny w 180st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    uwielbiam domowe pasztety mniam:):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !