Sposób przygotowania

Posolić rybę na zewnątrz, wysmarować oliwą. Obłożyć bekonem i zawinąć w folię. Rybę zawijamy tak żeby zostało w środku jeszcze trochę miejsca wtedy nie będzie nam przywierać do folii. Położyć na ruszcie i piec około 30-35 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    super pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !