Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Papryka faszerowana

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryczka biała
2 szt
mięso mielone z indyka
500 gram
serek topiony
1 kostka
ser żółty
50 gram
Musztarda sarepska Prymat
2 łyżki
Sklep Prymat
cebula
1 szt
makaron
200 gram
przyprawa do mielonego prymat
1 łyżka
sól
2 łyżeczki
Sklep Prymat
pieprz
1 łyżeczka
Sklep Prymat
papryka czerwona
2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana

Kroki postępowania

1
Podsmażyć mięso razem z cebulką,
Krok 1 - Papryka faszerowana foto
2
musztardą serkiem doprawione solą i pieprzem i prymatem

ugotować makaron,
Krok 2 - Papryka faszerowana foto
3
nadziać paprykę i posypać serem,
Krok 3 - Papryka faszerowana foto
4
smacznego
Krok 4 - Papryka faszerowana foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna146 26.12.2011 18:10
super przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak