Sposób przygotowania

Z mąki, kakao, 1/4 kostki miękkiego masła i 5 łyżek cukru zagniatamy kruszonkę. Wysypujemy ja na natłuszczona formę.
Resztę miękkiego masła miksujemy z cukrem, dodajemy miksując twaróg i jajka na zmianę. Wylewamy ostroznie masę na spód i pieczemy w 150 C ok. godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    serniki uwielbiam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    poproszę kawałeczek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny serniczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha serniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !