Sposób przygotowania

Ogórki obrać, przekroić na kawałki wzdłuż, następnie delikatnie wydrążyć, Kaszę zalać gotowym ciepłym rosołkiem z kostki. Jajka i miąższ z ogórków pokroić na małe kawałki, tuńczyka rozgnieść. Przygotowane składniki przełożyć do miseczki wymieszać dodać posiekany koperek, polać sokiem z cytryny, doprawić solą, pieprzem, wymieszać i przygotowanym farszem napełnić ogórki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    Nigdy nie robiłam ale czas najwyższy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !