Sposób przygotowania

Na początku 25 gr masła, rozpuszczamy w mleku, dodajemy do tego 100 gr kokosu. Dokładnie wymieszać i ostudzić. Dodać po ostudzeniu posiekane na drobno orzechy. Pozostałą część masła rozpuszczamy w wodzie i dodajemy cukier Gotujemy, i następnie studzimy, potem dodajemy do tego pokruszone ciasteczka i kakao. Mieszamy i łączymy z kokosem. Formujemy kulki które następnie obtaczamy w kokosie. Rafaello trzeba schłodzić w lodówce 3 godziny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Superowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !