Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnię wlewamy olej i dokładamy mięso mielone. Smażymy na małym ogniu. W między czasie warzywa kroimy w kosteczkę i robimy sos. Zioła i koncentrat dodajemy do pół szklanki zimnej wody. Kiedy mięso dobrze się zeszkli dodajemy warzywa i podsmażamy ok. 10 minut. Następnie wlewamy przygotowany sos i czekamy, aż potrawa będzie wrzeć. Następnie przekładamy do naczynia żaroodpornego, posypujemy żółtym serem i zapiekamy ok. 25 minut w 180 stopniach. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    tyle o ratatuju slyszalam a jeszcze nigdy nie jadlam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !