Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Oczyszczam kapelusze pieczarek, ogonki wyrywam. Dodatkowo małym ostrym nożem powiększam otwór w pieczarkach, obcinając część kapeluszy tuż przy ogonkach.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    świetne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    świetna wariacja a\'la mielone ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajna sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo pysznie wyglądaja
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    moje smaki ,bardzo mi się podoba to danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !