Sposób przygotowania

Biszkopt pieczemy według własnego przepisu.Słonecznik z masłem, śmietaną, cukrem pudrem i cukrem waniliowym podsmażamy na patelni na złoto- brązowy kolor. Następnie mieszamy margaryne z masą krówkową (nie robimy tego mikserem ponieważ masa może się rozwarstwić) dodajemy ostudzony słonecznik, wykładamy na biszkopt. Na masę układamy herbatniki, ubijamy śmietanę i wykładamy na wierzch ciasta. dekorujemy na wierzch startą czekoladą. Pycha!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajne ciacho...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż slinka cieknie...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    niebo w gębie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Pyszne i fajnie chrupie ten słonecznik....polecam! :)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ale dobre!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ze słonecznikiem nie jadłam ,trzeba spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    moja pamiatka z wesela a raczej z nocy poślubnej takie pyszne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !