Sposób przygotowania

rybkę myjemy rozcinamy i przyprawiamy solą , pieprzem i skrapiamy limonką , na zewnątrz nacieramy przyprawą do piernika , skrapiamy oliwą i całość umieszczamy w foli aluminiowej i na 15 min do nagrzanego piekarnika

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda fajnie
  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ta rybka jest genialna ;)
  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    delikatna i pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    to może być ciekawe połączenie :) ryba z przyprawą do piernika...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    wszytsko tak pieknie wyglada;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale musi być pycha
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Fajne połaczenie ,ale kiedyś zrobiłam tak łososia i jakoś do niego to nie pasuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !