Sposób przygotowania

Żółtko utrzyj z cukrem. Mleko zagotuj z cukrem waniliowym. Wlej masę żółtkową, zagotuj na małym ogniu. Ostudź. Krem wlej do salaterek lub do foremek do lodu. Włóż do zamrażalnika na ok. 4 godziny. Co pół godziny lody wyjmuj i mieszaj. Podawaj z czekoladą lub owocami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    i bardzo smaczne:) zapewniam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !