Sposób przygotowania

Paprykę myjemy, oczyszczamy z nasion i kroimy na nieduże kawałki. Robimy sos: mieszamy sok z cytryny z solą, dodajemy musztardę, posiekane zioła, pieprz, zmiażdżony ząbek czosnku, dolewamy oliwę i intensywnie mieszamy. Najłatwiej jest zrobić ten sos w małym słoiczku (np. po musztardzie) i zamiast mieszać - wstrząsać. Można przechowywać w lodówce do 7 dni.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    proste i bardzo smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • -1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    Bardzo smaczne!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię paprykę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Lubię takie sałatki:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    przyda sie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    fajna propozycja dodatku obiadowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    smaczna taka surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !