Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukremDodać cynamon miód Następnie mąkę.Wymieszać i dolać rozpuszczoną ciepłą margarynę.Upiec w rozgrzanym piekarniku na 170st.
Ciacho po wystudzeniu pokroić w prostokąty.Każdy obtaczać w polewie czekoladowej a następnie w wiórkach kokosowych

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zapowiada się smaczny deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    uwielbiam kokosy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !